sobota 4. října 2014

kick the habit

Nejenom, že je podzim dle mého názoru to nejkrásnější období v roce, ale i nejfotogeničtější! Konečně to má venku nějakou "šťávu" a barvy. No fakt- jaro=moc růžový (ale je pravda, že ho mám po podzimu asi nejradši), léto=moc přepálený, zima=absolutně bez barev plus na každý fotce počítejte s červeným nosem... A pak prostě přijde podzim a tolik barev, že se z toho jednomu točí hlava (nebo ne z toho?...). I já mám tím pádem náladu na mnohem výraznější barvy, což jsem, když se kouknu kolem sebe, asi jedna z mála, protože každý má podle všeho s podzimem a zimou spojenou spíš černou, šedou a béžovou (a někdo tyhle barvy nosí dokonce celoročně, no chápete to?!...). Dneska jsem si na sebe zrovna vzala barvy, ve kterých by jste mě opravdu nepřehlédli- královsky modrou a oranžovou. Když jsem v Gatu minulý rok zahlédla tenhle svetr, absolutně jsem se zamilovala. Co na tom, že mi moje kamarádky, které byly se mnou, řekly, že je absolutně odporný, a že jestli si ho koupím, přestanou se ke mně hlásit. No občas se ke mně nehlasí ani tak, tak proč si ten svetr nekoupit, žejo. Mně přišel samozřejmě naopak naprosto dokonalý a stejný pocit z něj mám doteď. Nejenom, že je prostě celkově skvělý, ale je i moc pohodlnný a především teplý, což teď na podzim opravdu značně oceňuju. A taky jsem ho ještě na nikom neviděla, a to bydlím v Praze. Čím to asi bude... Ha. Za pár měsíců na to jsem si koupila tuhle čepici, líbila se mi její barva a vůbec mi nedošlo, že bude vlastně skvěle ladit i k tomuhle svetru. Tyhle dva jsou pro sebe jako dělaní! No a jelikož jsou tyhle dva kousky opravdu dost výrazné sami o sobě, vzala jsem si už jen moje nejoblíbenější baggy jeans, camel kabátek (jeden z mých nejlepších hrabákových úlovků!), barevně ladící kecky (předem se neomlouvám za to, že jsou špinavý jako hovado, podle mě je to prostě tak, že když nejsou Converse aspoň z poloviny od hlíny, nejsou to Converse...) a hnědý kabelko-baťoh. Doufám, že se vám tahle moje do očí bijící kombinace bude líbit! Mimochodem, co vy a podzimní barvy? Jste spíš pro ty tlumenější, nebo to máte stejně, jako já? ;)
Ph. by Coco
Edit by me

//svetr/sweater Gate; kabátek/coat secondhand; džíny/jeans Terranova; kecky/sneakers Converse; čepice/cap Gate; náramky/bracelets Lindex; kabelka/handbag Parfois//

1 komentář:

  1. Moje řeč,když "conversky" nejsou aspoň trochu umazané,otrahené a onošené,není to ono,ztrácí tím své specifické kouzlo ;)

    OdpovědětVymazat